Een band in coronatijd?…!

Bookthat.nl

Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn concerten, festivals en grote feesten nog niet mogelijk. En niemand weet hoe lang dat gaat duren. Gelukkig is er inmiddels weer wat live muziek mogelijk: buiten en/of met (veel) minder publiek. In ieder geval moet de 1.5 meter afstand gehouden worden. Bands spelen vaak in kleinere bezetting of alleen akoestisch en online concerten. Die laatste kan je nu ook prive boeken via bijvoorbeeld het nieuwe band platform: BookThat

BookThat

BookThat is een nieuwe website die bemiddelt tussen mensen die een band of solomuzikant zoeken en die 0% fee rekent (dus dat is weer mooi meegenomen). In de coronatijd kan je nu ook een streaming prive concert bij ze boeken, zelfs de grote namen. Ok, het is minder tof dan echt live, maar toch best exclusief als Douwe Bob of Trijntje Oosterhuis bij jou via de kabel thuis op het scherm komt.

Feestje?
Ook wanneer de coronatijd weer voorbij is (en dat gaat echt een keer gebeuren :-) ) dan is BookThat een mooie plek om een leuke band te vinden voor jouw feest, bruiloft , verjaardag of welke gelegenheid dan ook. Trouwens, als je een grote tuin hebt en je wilt een 1,5 meter feestje geven, dat mag (check hier voor de laatste stand van zaken met maatregelen)!

Trompettist voor op jouw feest
fotografie: Liesbeth Dingemans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *