Muziek voor bij je game

Ik werd benaderd door JewelBeat of ik -in ruil voor 2 dvd’d met rechtenvrije muziek – iets over ze wilde schrijven op mijn weblog. Nou hou ik wel van gratis, maar toch vroeg ik me af wat er dan inzat voor hen. Dus eerst maar eens vragen. Hun antwoord was even simpel als eerlijk: we hebben nu gratis muziekfragmenten op onze site staan en verzamelen nu zoveel mogelijk links naar onze website zodat we hoog in Google komen. Later gaan we ook betaalde muziek toevoegen (als we eenmaal goed in de zoekmachine zitten). Tja…de wetten van marketing en reclame zijn ernstig veranderd door Google (alhoewel er nooit iets wetenschappelijks is geweest aan de 4 P’s die iedereen moest leren op een managementopleiding).

Maar even over de muziek van Jewelbeat: het zijn meer dan prima geluidsfragmenten, dus als je even iets nodig hebt voor je game of ander multimedia project, neus eens rond of er wat voor je bijzit. Ik gebruik het ook in mijn gameschool, als ik zelf even niet de tijd heb om voor elke game nieuwe geluidseffecten op te nemen of te componeren.

Royalty free production music by JewelBeat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *