toegepaste games dag op 19 november

Bericht:

Bent u als ontwikkelaar of als (potentiële) opdrachtgever geïnteresseerd in toegepaste/serious games?

Kom dan naar één van de kosteloze sessies van het Expertisecentrum Games en Game-Design tijdens Game in the City op vrijdag 19 november!

Op vrijdag 19 november organiseert het Expertisecentrum Games en Game-Design tijdens de workshopdag van het Game in the City congres in Amersfoort twee sessies: één voor opdrachtgevers, en één voor ontwikkelaars.

Bent u ontwikkelaar van toegepaste games, en wilt u in een open discussie met vakgenoten ingaan op obstakels en oplossingen in het ontwikkelproces? Kom dan vrijdag 19 november van 13.15-14.15u naar de paneldiscussie Toegepaste Games: Trials en Tribulations, die voor en met ontwikkelaars wordt georganiseerd. Doel van deze sessie, gemodereerd door de HKU vanuit het Expertisecentrum Games en Game-Design, is samen met ontwikkelaars sparren over toegepaste games. Samen met een panel van experts zoomen we in op een aantal pitfalls die in de ontwikkelpraktijk vaker voor lijken te komen. Waar lopen ontwikkelaars van toegepaste games tegenaan? Hoe zou je obstakels kunnen oplossen? Hoe pakken anderen dat aan?

Wilt u een game laten ontwikkelen, maar weet u niet goed waar te beginnen? Wilt u graag inzicht in de globale stappen van het ontwikkelproces, of heeft u juist een specifieke vraag waar u tegenaan loopt? Kom dan vrijdag 19 november van 14.15-15.15u naar de sessie Toegepaste Games: Golden Rules voor (Potentiële) Opdrachtgevers, die door het Expertisecentrum Games en Game-Design wordt georganiseerd. In deze workshop wordt uitgelegd waar u als opdrachtgever rekening mee moet houden bij het laten ontwikkelen van toegepaste games, en krijgt u een crash-course vraagarticulatie om uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Deze sessie wordt geleid door TNO.

Beide sessies zijn kosteloos toegankelijk; het is niet noodzakelijk u apart in the schrijven via Game in the City. Het is echter wel noodzakelijk om u aan te melden bij Eva Nieuwdorp, projectleider voor de gaming sector bij TFI, via en AT taskforceinnovatie.nl.

Het project Expertisecentrum Games en Game-Design is een samenwerking tussen TFI, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en TNO, en wordt via het Pieken in de Delta programma ondersteund door de gemeente Utrecht, de provincie Utrecht, de gemeente Amersfoort en het ministerie van Economische Zaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *