Schrijf je in voor de Gamescool

Na de zomer gaat er weer een verse ronde starten van Gamescool, waarin leraren, docenten en andere mensen die games willen maken met jongeren leren dat te doen. Het zijn 6 online lessen en 2 ‘live’ lessen waarin je alles leert om met jongeren games te kunnen maken. Het is een pittige cursus die een paar uur huiswerk per week kost, maar na het bereiken van een voldoende krijg je ook een echt Gamescool diploma. Misschien ook een mooie gelegenheid om je computervaardigheden bij te spijkeren.

Gameskool

1 oktober gaat de volgende groep docenten van start! Meer info over meedoen, klik hier.Kaart het nu alvast aan bij je schoolmanagement.

4 thoughts on “Schrijf je in voor de Gamescool”

 1. Hoi Wouter!
  Ik had mij al geruime tijd geleden opgegeven voor de cursus en zou eind maart/april
  mee gaan doen,klopt dit nu niet en ia het pas na de zomervakantie?
  groet,Klaas

 2. Hallo Wouter,
  Is dit ook interessant als je met oudere leerlingen (lees studenten) werkt?
  Groet,
  Chris

 3. Ja, ik gebruik het zelf vaak bij studenten aan de TUE of HKU. Gamemaker wordt ook gebruikt aan de universiteit van Utrecht. Verder behandelen we gamedesign (concept), art, het ontwerpen van serious games en het gebruik, didactiek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *