Je moet snel zijn

Je moet er snel bij zijn als je nog een eerste druk wilt van het boek “De mooiste tijd van je leven” . Ik twitterde het al een paar weken geleden (mijn twitteraccount: http://twitter.com/wtrbrs) en nu zijn het inderdaad nog de laatste stapels voordat (hopelijk) de tweede druk gedaan wordt.

Het boek is in veel media beschreven, en op de site bij het boek is er een mooi overzicht van gemaakt. Het is wel weer ontnuchterend hoe sommige pers omgaat met feiten, zo las ik -in notabene de kwaliteitskrant NRC- dat mijn vriendin een keizersnee had bij de bevalling van onze zoon. Gelijk maar even gebeld, want ik had daar niets van gemerkt bij de bevalling. Zij ook niet, we konden ook geen litteken ontdekken. Maar deze kleine uitglijder daargelaten fijn dat het boek zoveel aandacht krijgt.

De mooiste tijd van je leven
De mooiste tijd van je leven

(De volgende keer schrijf ik weer over gamedesign, beloofd !)

2 thoughts on “Je moet snel zijn”

  1. Per ongeluk ben ik op deze website terecht gekomen, en ik vind het uniek dat je zo’n gaaf verslag hebt kunnen maken over dit gespreksthema. En deze informatie is ook echt nuttig geweest voor mij omdat ik zelf ervaringen heb gehad over dit onderwerp. Deze website over heeft me ook veel advies gegeven over dit onderwerp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *