Doe mee met Gamescool

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor iedereen in 2010!

Het gaat voor mij een spannend jaar worden met gelijk al twee interessante projecten, maar daarover later meer. Want, wat nu (bijna) af is: Gamescool. Gamescool is de online school waar je leert games te maken. In eerste instantie voor docenten en mensen die met gamedesign en jongeren aan de slag willen.

In 9 lessen leer je in 3 maanden tijd hoe je een game kunt ontwerpen, bouwen en testen. Bovendien leer je in de gamescool hoe je als leraar dat kunt gebruiken op school. Naast de online lessen zijn er 2 bijeenkomsten ‘in het echt’.

Ik zoek nog een paar leraren, jongerenwerkers en/of andere geïntereseerden om mee te doen met de betatest die over 2 weken start. Meer info en aanmelden: www.gamescool.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *