Nieuw alternatief voor Google Adsense

De advertentiemarkt voor online adverteren in Nederland gaat langzaam maar zeker een beetje open, al blijft Google met adsense domineren. In dit artikel geef ik al een lijstje van alternatieven en er is er nu een bij: Infoads.

De advertenties zijn contextueel, een stuk goedkoper dan adsense en zien er net zo uit:Voor meer info:

Wie advertenties op zijn website wil plaatsen, bijvoorbeeld rond een game, verdient denk ik het meeste met tradetracker. Althans dat is mijn ervaring.

One thought on “Nieuw alternatief voor Google Adsense”

  1. Sinds een tijdje hebben we ook wel een aardig alternatief bedacht. Dit maakt het wel mogelijk om google ads of affiliates te tonen op je site, maar adverteerder kunnen deze plek `overrulen` door de advertentie plek tegen een vaste prijs voor een week te kopen. Ik denk doordat google steeds duurder wordt en meer en meer alternatieven komen, hetgeen een goede zaak is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *