Leven…het spel

 

LEVEN, het spel wordt ontwikkeld door Hans Venhuizen in samenwerking met Wouter Baars en wordt voor de eerste keer gespeeld op zondag 17 mei 2009. Deze oeruitvoering vindt plaats in het kader van de tentoonstelling ‘Ruhezeit abgelaufen’ die door Hans van Houwelingen werd samengesteld in Fort Vijfhuizen in de Haarlemmermeer.

leven het spel

 

LEVEN, het spel wordt gespeeld met 40 deelnemers die intensief worden geconfronteerd met de grillen van het lot én de invloed die afkomst, karakter en toeval daarop hebben. Maar in LEVEN, het spel is men niet overgeleverd aan zijn lot. Door KRACHT en HOOP op te bouwen, en vooral door slimme VRIENDSCHAPPEN te sluiten, worden je overlevingskansen aanmerkelijk vergroot, en kunnen deelnemers wel 140 jaar oud worden.

Speel mee op 17 mei in fort vijfhuizen in de Haarlemmermeer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *